1e Oosterkade 26 | 8605 AA, Sneek
0515 - 424024 info@staaldraadverwerking.nl

Staalkabel informatie

 • RVS staalkabel 7x19

  Deze staalkabel is opgebouwd uit zeven strengen van negentien draden (7x19).

  De soepele RVS staalkabel is geschikt voor gebruik over schijven, katrollen en hijstoepassingen. Deze staalkabel is geschikt voor alle eindverbindingen zoals terminals en ogen met een puntkous welke door ons aangebracht kunnen worden.

 • RVS staalkabel 7x7

  Deze staalkabel is opgebouwd uit zeven strengen van zeven draden (7x7).

  De staalkabel wordt toegepast als tuidraden voor masten en stagen van bijvoorbeeld traditionele schepen tevens toepasbaar in de architectuur als afscheiding bijvoorbeeld bij balustrades en hekwerken. Deze staalkabel is minder geschikt voor gebruik over katrollen en schijven. Deze staalkabel is geschikt voor alle eindverbindingen zoals terminals en ogen met een puntkous welke door ons aangebracht kunnen worden.

 • RVS staalkabel 1x19

  Deze staalkabel is opgebouwd uit één streng van negentien draden (1x19).

  De staalkabel wordt gebruikt wanneer er weinig rek gevraagd wordt. Bijvoorbeeld als tuidraden voor masten en een strakke uitstraling bij hekwerken en balustrades. Als eindverbinding voor deze staalkabel kunnen alleen terminals toegepast worden omdat de staalkabel te stug is om over een puntkous gebogen te worden. Ook niet geschikt voor gebruik over schijven. De hierboven genoemde eindverbindingen kunnen door ons worden aangebracht aan de staalkabel.

  Voor meer technisch advies kunt u ons tijdens kantooruren bellen.